Top Banner

Æblegrød med sprøde æblestykker

Vi er så priviligerede at bo i det land, der har de bedste vilkår for en god æbleproduktion. Det kolde klima udgør æbler med en enorm friskhed

Olivenbrød opskrift - Sprød skorpe er det bedste

Surdejsbrød med oliven

Olivenbrød opskrift med maser af punch. Store lufthuller, sprød skorpe og fyldt til randen med lækre oliven. Prøv dette fantastiske brød.

Opskrifter med velsmagsgaranti

Er du på udkig efter nemme opskrifter, der kan give plads til endnu mere hygge ved aftenbordet? Eller mangler du måske inspiration til frokoster, der byder på andet end den klassiske rugbrødsmad? Det kan også være, at du bare elsker at udforske og udfordre dine evner i et køkken? 

Så tag på en rejse gennem mit madglade landskab, hvor du finder madopskrifter på alt fra nem aftensmad, svampede kager, sunde salater og kanongode klassikere. Jeg giver mit bud på alt fra velkendte retter, såsom boller i karry, til retter, der kan tage dig med til de mere sydlige himmelstrøg, såsom Ribollita, der er en (sindssygt) skøn toscansk bønnesuppe. 

Der er opskrifter med kylling til hverdagsaftenerne, opskrifter på kager til selvforkælelse og festligheder, inspiration til aftensmaden, frokosterne, madpakken, sammenskudsgildet… der et helt opskriftshav af inspiration at hente – og de har alle velsmagsgaranti.

Forståelige madopskrifter, så alle kan være med 

Passion er et ord, der stammer fra latin og betyder “at lide” – at have en intens følelse for noget, som bunder i en gennemtrængende entusiasme – og det beskriver helt perfekt, de følelser, der ligger bag mit madunivers. Jeg kan lide at dele, ikke bare mine opskrifter, men min passion for mad med dig.

Om du selv er en kæmpe mad-passionist eller bare ønsker at finde madopskrifter, der gør hverdagen lidt nemmere og lidt mere lækker, gør ingen forskel. Der er nemlig lagt passion nok i mine opskrifter for os begge to – og så har jeg oven i hatten sørget for, at alle opskrifter er på et udførligt og forståeligt sprog. Jeg ønsker nemlig at gøre det nemt for alle at lave lækker, livsalig mad. 

Derfor er der, i alle mine opskrifter, inkorporeret procesbilleder, der viser dig de vigtigste trin i billeder. Derudover forsøger jeg altid at inddele opskrifterne i tydelige trin og en meningsfuld rækkefølge, så de er lige til at gå til.

Der er altid plads til dig

Jeg udvikler hele tiden nye opskrifter, så du kan være sikker på, at inspirationsstrømmen ikke tørrer ud herfra. Der er samtidig altid plads til dig i mit univers – og jeg opfordrer derfor også til, at du tager mine opskrifter i den retning, der behager dine smagsløge allermest. 

I den forbindelse vil jeg også glædeligt høre om dine oplevelser med mine madopskrifter og modtage alle de gode tips, tricks og inputs, som du skulle finde frem til. På den måde kan vi udvikle på vores madglæde og holde gang i inspirationskilden sammen.