Opskrifter

Madlavning er min store passion. Jeg elsker at gå i køkkenet og lave gamle såvel som nye opskrifter, og se hvordan jeg kan få endnu mere velsmag ned i hver enkel ret. Når jeg laver opskrifter er det et frirum for mig til at nyde noget af det jeg elsker allermest; madlavningen. Jeg eksperimenterer med kendte såvel som ukendte råvarer og krydderier, jeg prøver nye køkkenteknikker, og jeg bruger de vigtigste sanseapparater som vi har, når vi laver mad.

En samling af opskrifter

Siden 2015 har jeg lavet et væld af opskrifter hvor både klassikere og spritnye idéer er blevet til. Herunder finder du alle de opskrifter, jeg har lavet, og listen bliver kun længere fra uge til uge i takt med at jeg udvikler nyt. Opskrifterne er en slags livsværk for mig, og jeg håber at de kan være en kilde til inspiration og øget madglæde hos dig.

Verdens nemmeste grydebrød

Verdens nemmeste grydebrød

For mig er noget af det bedste et lækkert og friskbagt brød. Det være sig på morgenbordet, til frokost, som tilbehør til aftensmad, og ja, egentlig som en generel del af et måltid. Der skal ikke herske tvivl om, at brød der får lov til at langtidshæve med surdej hører...
Chokoladekage – Syndig, svampet og lækker

Chokoladekage – Syndig, svampet og lækker

Blandt kagespisere er der en række klassikere, som er nødt til at blive nydt fra tid til anden. En af disse er unægteligt chokoladekage, en kage der på både godt og ondt kan byde sig til enten når man venter det – eller mindst venter det. Der skal chokolade i en...

Opskrifter der er til at forstå

Når jeg laver – og deler – opskrifter, er det vigtigt for mig, at det er på et udførligt og forståeligt sprog, så alle kan være med.

Mine opskrifter er oftest efterfulgt af procesbilleder, altså hvor du kan se de vigtigste trin i billeder, ligesom jeg forsøger at inddele opskriften i tydelige trin – og i en god rækkefølge – så det er nemt at arbejde med.

Har du en særligt god oplevelse med mine opskrifter? Så fortæl endelig om den i kommentarsporet. Har du tips, tricks eller inputs? Så er du også meget velkommen i kommentarsporet – jeg elsker at diskutere mad.

Madopskrifter du vil elske

Henover årene, har jeg erfaret, at flere af mine madopskrifter bliver en fast del af opskriftsarsenalet i hjemmekøkkenet. Det er jeg enormt beæret over, men vil samtidig også gøre opmærksom på, at du naturligvis altid bør forsøge at forbedre opskrifterne i de retninger du bedst kan lide dem – så frit er det nemlig heldigvis at lave mad 🙂