Top Banner

Mads Vindfeld Andersen – Også kendt som Madsvin

Mit navn er Mads Vindfeld Andersen, og det er mig der står bag bloggen Madsvin.com.

Madsvin-bloggen har eksisteret siden 2015, og har i tidens løb leveret et væld af opskrifter samt mad- såvel som vinrelaterede indlæg til mere end 3 millioner læsere.

Til dagligt arbejder jeg med online markedsføring i mit eget marketing bureau: Marketingfabrikken.dk, hvor jeg laver hjemmesider og digital markedsføring (søgemaskine optimering og Facebook annoncering) for virksomheder i det danske landskab.

Derudover er jeg også medejer af vinimporten Vinifikant, hvor vi har fokus på vine lave af små og uafhængige producenter, som har noget på hjerte, og som laver deres vin uden en masse snavs.

Min uddannelse er Cand.merc International Business and Management, hvilket understøtter førnævnte arbejde glimrende, og nogle af de kompetencer bruger jeg også til at drive denne blog.

Madsvin2

Hvorfor “Madsvin?”

Navnet “Madsvin” udspringer fra flere forskellige ting, som på den ene eller anden måde rammer mig som person. Jeg hedder Mads Vindfeld Andersen, og jeg er meget passioneret om mad & vin, og til tider, vil nogen måske sige, er jeg et “madsvin”. Med andre ord er det en sammentrækning og et sjovt ordspil.

Kærlighed til mad og køkkenkunst

Lige siden jeg var ganske lille, har jeg gerne ville hjælpe til i køkkenet, når min mor stod bag gryderne. Jeg kommer fra et hjem, hvor man altid er blevet udfordret på madfronten, og stort set hver uge har der været en ny ret – eller et nyt take på en ret, som har kunnet inspirere.

Det udspringer af min mors egen interesse for mad, hvilket madlavningen tydeligt har båret præg af. Flere opskrifter på denne blog er stærkt inspireret af min mors køkkenkunst, som jeg altid har holdt meget af, da det er madlavning uden omsvøb; gode råvarer der resulterer i velsmag. Præcis som jeg kan lide det. 

En interesse i udvikling

Siden dengang er min egen interesse for gastronomi udviklet helt naturligt,  især Madsvins tilblivelse samt eget kulinarisk “drive” har flyttet mange madmæssige grænser, og båret mange nye og spændende opskrifter med sig. I dag anser mig selv som autodidakt madnørd, som har en stor respekt for de mange dygtige kokke, der findes fra både nær og fjern.

Madsvin til nu

I dag tæller bloggen mere end 200 indlæg, hvor langt de fleste er opskrifter, men der er også en del madanmeldelser, vinanmeldelser, festival-beretninger og andet der relaterer sig til det, vi putter i munden. Som tiden er gået har Madsvin bragt enormt mange spændende oplevelser med sig, der hver især centraliserer sig om én ting: spændende og livsbekræftende mennesker. Et væld af nye bekendtskaber har budt sig til, og mange af jer, kære læsere, er også flittige til at kommentere med ris og ros til det indhold, jeg laver – tak for det.

Madsvin-og-snaps

Her har jeg været med

Det har også åbnet op for andre spændende muligheder, hvor jeg bl.a. har skrevet artikler for:

Derudover har jeg også:

  • Fået lavet et portræt af mig, min blog og mine flødekartofler hos DR.
  • Fortalt om en af mine yndlingsretter i Jyllands-Posten
  • Startet SPISUDEHJEMME som en hjælp til restaurationsbranchen under Corona.
  • Været med til at konceptualisere og agere dommer for Schiøtzprisen, en kokkekonkurrence med lokale råvarer i fokus
  • Ageret medsmager til en caviarsmagning med vinkel på drikkevarer der passer sig til
  • Været kok for en weekend to gange på Restaurant Vår – en af Fyns bedste restauranter
  • Vundet en opskriftskonkurrence med min ostesuppe, en ret jeg i al beskedenhed er meget stolt over
  • Været nævnt i Fyens Stiftstidende, hvor jeg gav mit besyv med på køkkengadgets
  • Talt om mad og ageret model for Rosengårdcentret i Odense

Vil du tale med Svinet?

Har du spørgsmål, samarbejdsforslag eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

Kommentarer til opskrifter bedes skrives i kommentarsporet i den respektive opskrift 🙂

Kontakt Madsvin

Skriv en kommentar