Hvem er Madsvin?

Mads

Jeg er en ung mand på 28, der til dagligt bor i Odense med min kæreste Sabine og vores kat. Mit navn er Mads, og til dagligt arbejder jeg med online markedsføring i mit eget marketing bureau: Marketingfabrikken.dk, hvor mit produktspeciale er sociale medier, et emne jeg også underviser andre virksomheder i samt hjemmesider mm.

Navnet “Madsvin” udspringer fra flere forskellige ting, som på den ene eller anden måde rammer mig som person. Jeg hedder Mads Vindfeld Andersen, og jeg er meget passioneret om mad & vin, og til tider, vil min kæreste måske også sige, at jeg er et “madsvin”.

Lige siden jeg var ganske lille, har jeg gerne ville hjælpe til i køkkenet, når min mor stod bag gryderne. Jeg kommer fra et hjem, hvor man altid er blevet udfordret på madfronten, og der gik stort set ikke en uge, uden at vi prøvede mindst én ny ret. Dette er fordi, at min mor selv har en brændende interesse for udenlandsk mad, noget som madlavningen bar et tydeligt præg af.

Min egen interesse for gastronomi er udviklet helt naturligt, i det omfang jeg har været med i køkkenet sammen med min mor, men især efter at jeg flyttede hjemmefra, hvor jeg måtte realisere, at den lækre mad ikke laver sig selv.

Siden da har jeg brugt utallige timer i køkkenet, på restauranter, hos fødevareproducenter og lignende – for jeg elsker god mad. For mig bliver det ikke meget bedre, hvis jeg kan få lov til at bruge et par timer ude på landet, hos de lokale fødevareproducenter, for kigge på og købe deres lækre råvarer. Jeg frekventerer også jævnligt torvedagene i Odense, hvor en lang række fynske fødevareproducenter stiller op med frisk frugt og grønt af højeste kvalitet. Mit eget foretrukne køkken er det klassisk franske, dog helst med danske råvarer, gerne fra Fyn. Jeg vil dog dele opskrifter fra alverdens køkkener, og du kan forvente opskrifter fra bl.a. det danske, spanske, italienske, franske, tyske og asiatiske køkken.

Formålet med denne blog, er,  at dele min passion for mad, vin og Fyn med dig, og jeg håber, at du vil finde læsningen interessant og inspirerende.

Hvis du har inputs til bloggen, en forespørgsel eller noget helt tredje, så skal du være velkommen til at kontakte mig på : mads@madsvin.com

Madsvin støtter:

Stop Papirspild mærketMiljøvenligpakning