Hvem er Madsvin?

Mit navn er Mads Vindfeld Andersen, og det er mig der står bag bloggen Madsvin.com.

Til dagligt arbejder jeg med online markedsføring i mit eget marketing bureau: Marketingfabrikken.dk, hvor jeg laver hjemmesider og digital markedsføring for virksomheder i det danske landskab. Min uddannelse er Cand.merc International Business and Management, hvilket understøtter førnævnte arbejde glimrende, og nogle af de kompetencer kan jeg faktisk også bruge til at drive denne blog.

Madsvin har eksisteret siden 2015, og har leveret et væld af opskrifter og mad- såvel som vinrelaterede indlæg til en – efterhånden – lang række læsere.

Hvorfor “Madsvin?”

Navnet “Madsvin” udspringer fra flere forskellige ting, som på den ene eller anden måde rammer mig som person. Jeg hedder Mads Vindfeld Andersen, og jeg er meget passioneret om mad & vin, og til tider, vil min kæreste måske også sige, at jeg er et “madsvin”. Med andre ord er det en sammentrækning og et sjovt ordspil.

Lige siden jeg var ganske lille, har jeg gerne ville hjælpe til i køkkenet, når min mor stod bag gryderne. Jeg kommer fra et hjem, hvor man altid er blevet udfordret på madfronten, og der gik stort set ikke en uge, uden at vi prøvede mindst én ny ret. Dette er fordi, at min mor selv har en brændende interesse for udenlandsk mad, noget som madlavningen bar et tydeligt præg af. Flere opskrifter på denne blog er stærkt inspireret af min mors køkkenkunst, som jeg altid har holdt meget af, da det er no-bullshit-madlavning, hvor de gode råvarer og velsmagen er i højsædet.

Siden da er min egen interesse for gastronomi er udviklet helt naturligt, hvor især bloggens tilblivelse og eget kulinarisk “drive” har flyttet mange madmæssige grænser, og båret mange nye og spændende opskrifter med sig. Jeg anser mig selv som autodidakt madnørd.

Madsvin til nu

I dag tæller bloggen mere end 170 indlæg, hvor langt de fleste er opskrifter, men der er også en del madanmeldelser, vinanmeldelser, festival-beretninger og andet der relaterer sig til det, vi putter i munden. Som tiden er gået har Madsvin bragt enormt mange spændende oplevelser med sig, der hver især centraliserer sig om én ting: spændende og livsbekræftende mennesker. Et væld af nye bekendtskaber har budt sig til, og mange af jer, kære læsere, er også flittige til at kommentere med ris og ros til det indhold, jeg laver – tak for det.

Her har jeg været med

Det har også åbnet op for andre spændende muligheder, hvor jeg bl.a. har skrevet artikler for:

Derudover har jeg også:

  • Været med til at konceptualisere og agere dommer for Schiøtzprisen, en kokkekonkurrence med lokale råvarer i fokus
  • Ageret medsmager til en caviarsmagning med vinkel på drikkevarer der passer sig til
  • Været kok for en weekend to gange på Restaurant Vår – en af Fyns bedste restauranter
  • Vundet en opskriftskonkurrence med min ostesuppe, en ret jeg i al beskedenhed er meget stolt af
  • Været nævnt i Fyens Stiftstidende, hvor jeg gav mit besyv med på køkkengadgets
  • Haft et væld af samarbejder med en lang række skønne, dygtige og spændende danske producenter.

Det kan du forvente fremadrettet

Mit formål med Madsvin vil fremadrettet stadig være at dele min helt igennem brændende passion for mad og vin med dig, alt sammen serveret med et glimt i øjet og med indhold som jeg har gjort mit bedste for at lave. Jeg håber at du fortsat vil læse med – skriv endelig en kommentar – eller to, når du har lyst – jeg er altid klar på at tale om mad og vin.

Har du inputs til bloggen, en forespørgsel eller noget helt tredje, så skal du være velkommen til at kontakte mig på : [email protected]

Madsvin støtter:

Stop Papirspild mærketMiljøvenligpakning