Top Banner

Frokost idéer, så du kan forkæle dig selv og alle andre

Du kender godt den, der sult, der melder sig lige omkring klokken tolv. Det er der, hvor madtanken begynder at blinke rødt, som et tegn på, at morgenmadens benzintilførsel ikke længere kan holde dig kørende. Og hvad gør du så? Du smører dig selvfølgelig en hurtig rubber – eller gør du?

Som dansker er frokost næsten altid lig med en god, gammeldags rugbrødsmad. Ej at underkende, at en sådan mad kan være absolut fremragende at indtage, så er der vist nogen, der engang sagde, at det er godt at spise varieret. 

Hvis du mangler nye idéer til frokost, så du kan forkæle dine børn, manden, naboen, postbudet eller bare dig selv med en overdådighedsmadpakke, ja så har din inspirationssøgen taget dig det helt rigtige sted hen. 

Velsmagsgaranti på Madsvins frokostopskrifter

Madsvins opskrifter sørger for, at du kan fyre op for en lækker frokost og give madpakken et skud delikat velsmagslækkerhed. Det kan for eksempel være med lækre og luftige fiskefrikadeller, en nem, men henrivende opgradering af tunsalaten eller med pizza på verdens bedste pizzadej. Uanset hvad, så er der hundred procents garanti for nul procents skuffelse. 

Du finder inspiration til alt fra en let frokost til veninderne – såsom den cremede, italienske burrata med ansjoser og stegt squash – og opskrifter på delikat, men nem frokost til mange gæster, hvor du for eksempel kan glæde dine gæster med en gang tarteletter eller pulled pork sandwich på menukortet. 

Om du trænger til lidt variation i rugbrødsmadderne eller savner inspiration til fødselsdage, højtidsfestligheder og alle andre slags frokost-kommen-sammen, er der velsmagsgaranti på Madsvins opskrifter. Så skru op på henrivenhedsknappen og lav lidt larm for dine, og alle inviteredes, smagsløge til næste frokost.