Hverdagsmad

Hvis madfantasien, når det kommer til at lave lækre måltider i hverdagen, er ved at være sluppet ud, så frygt ikke. Jeg har en stak gode, gennemarbejdede og yderst overskuelige opskrifter til dig, så du igen kan placere himmelske retter på aftensmadsbordet eller stikke en jubelråbs-madpakke i hånden på børnene.

Opskrifter på hverdagsmad, der smager godt

Vi har næsten alle sammen prøvet at sige det før: “hvis du gør rent, så laver jeg mad” – og det kan også være en særdeles fornem løsning i mange tilfælde. Problemet opstår dog, når alle er udmattet efter en lang dag og ingen rigtig kan overskue at tage tjansen med at finde på et godt bud til aftensmåltidets indhold. 

Det er her, at begrebet “hverdagsmad” er blevet en del af vores vokabular. God mad og en travl hverdag har nemlig ikke altid gået hånd i hånd, men hverdagsmad er mad, der smager godt, men som ikke er omfattende (for hvem kan overskue det en efter en lang dag).

Med Madsvins opskrifter på hverdagsmad kan du derfor sørge for, at der ikke gåes på kompromis med hverken velsmagen eller tiden til dig selv og hinanden, når det kommer til aftensmaden. 

Du finder opskrifter på alt fra de bedste frikadeller, der kan fyres i en syndig sandwich dagen efter, til linsesuppe og vegetarlasagne, som gør det nemmere at skrive sund hverdagsmad på tavlen. 

Hverdagsmad skal være herlighedsmad

Der er altså ingen grund til at tro, at hverdagsmad er lig kedelige retter, der bliver sukket over, når de sættes frem på middagsbordet eller serveres i madpakken. 

Om du mangler inspiration til hverdagsmad med kylling eller sund hverdagsmad, leder efter opskrifter på gode, gamle klassikere eller noget helt fjerde, så er kedelig i hvert ikke en ingrediens, der indgår i nogle af Madsvins opskrifter. Tværtimod. 

Du kan derfor, meget nemt og uden de store anstrengelser, skifte det bedrøvede suk ud med et opmuntrende “jubi”, når du stiller en gang smovsende boller i karry på bordet om aftenen eller serverer den skønneste hønsesalat i madpakken. Hverdagsmad kan (og skal) nemlig være lig herlighedsmad.