Inspiration til nytårsmiddagen 2021

2021 går snart på hæld, og det betyder stor og flot middag til at afslutte året med. Til at hjælpe med inspiration til selve middagen har jeg lavet en kæmpe samling af opskrifter herunder, der alle sammen er inddelt i kategorier, så du let og elegant kan finde opskrifter til præcis det du søger.

Har du spørgsmål til tips og tricks skriver du blot i kommentarfeltet, også hvis det omhandler tips og tricks til vin (som du i øvrigt kan købe hos min vinimport Vinifikant.

Forretter

Hovedretter

Tilbehør

Saucer og dressing

Desserter

Cocktails

Nytår

Mød forfatteren

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag.

Facebook ikon Instagram ikon Pinterest ikon Youtube ikon

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.