Top Banner

Lækre cocktail opskrifter 

Som voksen er der nogle få ting, der er yderst givtige at kunne, såsom at lave et godt måltid mad, sy en flygtig knap på buksen – og så at kunne servere en knaldgod klassiker af en cocktail. 

At lære at sy, kan jeg desværre ikke hjælpe dig med, men jeg har derimod sørget for at gøre det så nemt, som overhovedet muligt at gribe shakeren og ryste de lækreste herligheder sammen for din og alle andres nydelse. 

At ryste en drink sammen er nemlig nær lige så nemt, som det er at ryste kakaoen ud i cocioen. Den sværeste del er at finde de helt rigtige mængder med de helt rigtige ingredienser – og den del har jeg, i samspil med mine allierede fra Bar Visit, løst for dig.

Nemme cocktails, der er svære at modstå

Om du drømmer om en forfriskende, måske frugtig, cocktail til at nyde under den lyse sommerhimmel eller en flydende erstatning til desserten, så grib en af opskrifter her og tag dig og alle dine meddrikkere med en tur i cocktailhimlen. 

Jeg garanterer dig for, at det bliver både sjovt og lærerigt, når du skal øve dig i at blive ferm med shakeren – og at du hurtigt kan tillokke dig ivrige, frivillige testsmagere til processen. 

For findes der noget bedre end en “lige til at bikse sammen”-cocktail, der kan give dig følelsen af en nogenlunde civiliseret tilstand efter lang uge? Eller drinks, som hurtigt og nemt kan give festen et sprøjt af ekstra? 

De fleste af de tørstslukkende, klassiske drinks kræver ikke mere end fire til fem ingredienser, hvorfor der er tale om nemme cocktails, som er svære at modstå. 

Så gå på opdagelse i hver enkelt cocktail opskrift her på siden, og der vil ikke gå længe før du kan mestre en af voksenlivets vigtigste kundskaber. Du finder de bedste opskrifter på både drinks og cocktails med gin, rom, vodka – og du kan sågar lære, hvordan du kan lave din helt egen solbærrom.