Nem aftensmad

Har du også dage, hvor det ældgamle spørgsmål “hvad skal vi have til aftensmad?” må stå ubesvaret hen, fordi du simpelthen må erklære dig idéløs? Så frygt ikke – med Madsvins gennemarbejdede opskrifter er der nemlig masser af inspiration at hente til lækker, men yderst nem aftensmad.

Hurtig aftensmad, der tilfredsstiller både mave og smagsløge

I jagten på nem aftensmad klinger kvalitet oftest af at være mere eller mindre kompliceret og tidskrævende. Hos Madsvin rimer kvalitet dog på nem, så hvis din mentale liste af opskrifter til hurtig aftensmad er ved at nå sin udløbsdato, er du havnet det helt rigtige sted.

Der er ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten af det måltid, der samler familien. Nemhed og lækkerhed har nemlig datet i mange år, og kan derfor sagtens gå hånd i hånd. Det gør de i hvert fald her, hvor du ikke bare finder nemme opskrifter til aftensmaden, men også opskrifter, der (med garanti) tilfredsstiller, ikke kun familiens maver, men også tager alles smagsløge med på en henrivende herlighedstur.

Forestil dig en cremet pasta med kylling, spinat og parmesan, eller tænk på en lækker tærte med med spinat, ricotta og pinjekerner. Tag din familie en tur til italien med en omgang smagsspækkede italienske kødboller eller en smut forbi indien med en varmefuld, krydret indisk dahl. Det kan du gøre, og det er sindssygt simpelt.

Nem aftensmad til hverdag og weekend

Om du er på jagt efter sund og nem aftensmad, såsom en gang velsmagende vegetarlasagne, eller du gerne vil servere nem aftensmad til mange, uden der skrues ned for herlighedsbarometeret, så finder du dit næste bytte lige her.

Du finder inspiration til alt fra nydelsesfulde, nostalgiske klassikere, som boller i karry, til nye, tiltrækkende tiltag til aftensmadsbordet, hvor du for eksempel kan præsentere familien eller middagsgæsterne for en lille bid af indien med en indisk ret.

Så, er du klar på at kunne besvare evighedsspørgsmålet med en opdateret mental “nem aftensmad”-liste? Så gå på opdagelse i Madsvins velsmagsunivers, hvor du med garanti finder nye idéer til hurtig, men mundløbende aftensmad. Alle opskrifter starter nemlig på nem og ender på lækker.