Top Banner

Disse 4 steder bør du prøve drikkevarer fra

Vejret er godt. Solen står på sit højeste, og festivalstemningen pulserer på Heartland. Du er tørstig, men gider egentlig ikke have mere almindelig fadøl.

Hvad gør man så?

Drikkevarer på Heartland

Heartland forsyner dig heldigvis med et væld af muligheder, som kan slukke tørsten og (måske?) bidrage til dagens festivalbrandert. Der er noget for enhver smag – uanset om du er til øl, vin, cider, cocktails eller sågar alkoholiske milkshakes.

I den gode sags tjeneste har jeg opbygget mig en moderat festivalbrandert, så du kan hente inspiration til dagens drikkevareindtag, og nedenstående steder vil give dig gode oplevelser til ganen.


Eventyrligt øl – Fynsk specialøl

Selvom du med garanti allerede nu har fået et god mængde øl, så vil jeg alligevel tillade mig at anbefale Eventyrligt Øl. Fokus er lokale bryggerier, som producerer gode øl. Personalet er søde og vidende om den øl, de serverer, og du får en markant mere interessant oplevelse, sammenlignet med standard festivalpilsneren.

Jeg har smagt både Weissbier fra Undercover og Queens Heartbeart – sidstnævnte en øl brygget særligt til Heartland Festival.

Weissbieren er let og utroligt frugtig – en saftig sag til middagssolen. Heartbeat er en skøn, frisk ale der ditto vil gøre sig godt i den direkte sol, men også ud på aftenen, når du har lyst til en kop god øl.


Løgismose vinbar – Når du vil have klassisk vin

I Løgismose vinbaren har du mulighed for at få alt fra læskende iskold riesling til tungere rødvin, hvis du er til den slags. Betjeningen er vidende, og hvis du spørger dem, får du god vejledning til dit næste glas (eller din næste flaske) vin. Her er tale om relativt klassiske vine, ikke en masse spontangæret orangevin – til det er der andre vinbarer, som du kan læse mere om længere nede.

Der er alt fra vin i det billigere leje til det dyre, og de fleste vine vil give dig gode oplevelser,

Når vinen er hældt op kan du passende sætte dig på en af halmballebænkene og nyde udsigten til Egeskov Slot – meget bedre bliver det altså ikke.

Løgismose vinbar
Løgismose vinbar

(B’)Rødder & Vin – Når det skal være naturvin

Som modstykke til de klassiske vine skal der naturligvis også være naturvin på programmet. I skrivende stund har jeg haft del i to hvide flasker fra Rødder og vin – og hvilke to flasker det dog har været.

Ja. Det er naturvin, og det skiller sig sgu ud fra konventionelproduktionen. Men det smager altså f**king godt. Syrerigt, læskende og lige-ud-af-landevejen vin – jeg vil vove at påstå at de fleste kan være med her, og hvis du spørger pænt, så får du også en smagsprøve.

Vi fik en hvid flaske Chenin Blanc til 475 kr. – det kunne meget vel blive dette års bedste festivalvin til prisen.

Prøv det – og fortæl hvad du fik.


Gintopia – Gin og tonic – fordi det er f**king lækkert

Fra tid til anden skal man have en cocktail, drink eller hvad du nu vil kalde det. Jeg er ikke den store “blend-frugt-og-hvad-nu-modepigerne-dikterer-der-skal-i-drinken” type, men jeg elsker en solid Gin & Tonic.

Sådan en får du ved Gintopia. De har en fantastisk frisk variant med enebær og citronverbena, og til 85 kr. pr. drink er det en fair handel. De vejleder gerne, og rygtet vil at man også kan få lov at smage deres hjemmelavede gin rent, hvis man spørger pænt.

 

 

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

Skriv en kommentar