Top Banner

Roskilde Festival Dag 1 – Lad mig æde dig!

Du og jeg har ventet længe, og nu er det endelig en realitet. Det er sommer, coronaen er glemt, og
Roskilde Festival brager derud af! Og jeg og min medanmelder (og bedre halvdel) er på en mission:
At æde os igennem festivalen og give dig de allerbedste tips 🤠

Vi skal tjekke om klassikerne stadig holder – om sværene på Claus Meyers flæskestegssandwich stadig er sprøde (og tør man sige økologiske), og om de stadig laver en honey mustard dressing der kilder smagsløgene. Og selvfølgelig om stegt flæsk på festivalspladsen stadig er knasende, i passende mængder og om sovsen kan spises med gaffel. For ligesom juleaften, så er der bare nogle ting, som altid skal være der.


Vi skal selvfølgelig også passe en masse af det nye. Og hvis du har et tip, til et sted, vi bare skal
prøve – så tøv ikke med at skyd os en kommentar!


Busbus – Buffet

Vi starter Roskilde-gildet med guility pleasure uden lige: Buffet. Stedet hedder BusBus, og man skal holde sig selv i nakketøjet for ikke at overæde. Men der er tømmermænd på drengen, så bacon-grådigheden kan ikke holdes tilbage.

Her kan du klart starte dagen, lægge en solid bund og slå de værste tømmermænd ned. Vi kommer i hvert fald igen for at teste deres flæskestegssandwich. 

BUSBUS ligger både på Camping ved Count Down-scenen og på Indre Plads ved Orange Sceneplads.

4 svin!


Stabil Butter Chicken – ButterNoChicken

Med et mindre indisk-klingende navn, er vi nået forbi Stabil Butter Chicken, og prøvet retten ButterNoChicken. Smagen er fin, selvom der er alt for meget spidskommen og mangler salt. Konsistensen er perfekt, og det er rigtigt lækkert med lidt salat på siden (men der er for lidt). Der mangler en god klat med yoghurt creme og det er lidt underligt at der smider en hel kanelstang med… 

Om den er stabil? Ja, lidt ligesom et Just-Eat pizzaria kl. 02 om natten, når alt andet er lukket. Det er lækkert, men du ville godt ha’ valgt noget andet.

3 svin.

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

Skriv en kommentar