Top Banner

Tinderbox dag 2 – Fuld fart på velsmag

Andendagen bød på især to måltider i den absolutte topklasse på festivalscenen. Her er masser af velsmag at nyde, og når prisen samtidig er til den rigtigt flotte side, så bliver man automatisk lykkelig. Du skal så afgjort besøge både Falafel Mate og Mr Phanhouse, hvis du ikke allerede har været der.


Falafel Mate – Falafel bowl

Jeg elsker falafel. Så enkelt kan det siges. Derfor var der heller ingen tvivl om at Falafel Mate, byens falafelstolthed, skulle besøges. Her kan du vælge mellem en bowl eller wrap – jeg gik med førstnævnte, og det kan opsummeres ganske kort: wow.

Fuld tryk på velsmagspedalen hvor dine sanser for alvor får lov at nyde. Super intense dufte fra krydderierne, endnu mere intens velsmag og det vigtigste, falaflen, var faktisk bedre end vanligt.

Salaterne er sprøde og velsmagende, og med en bund af bulgur bliver du med sikkerhed mæt for dine 75 kr.

En sikker sekser herfra.


Mr Phanhouse

Mr Phanhouse er en anden af mine go-to favoritter fra Storms Pakhus, og historisk set har de altid leveret mad af høj kvalitet, når de har været på Tinderbox.

I år er ingen undtagelse, hvor jeg med både kogte og friterede wontons nyder en stund i skyggen, oven på en masse sol.

Fyldet er svine- og rejefars i begge dumplings, og de flankeres af lidt forårsløg, soya og chili. Ualmindeligt delikat – og selvom jeg normalt foretrækker de kogte, er det faktisk den friterede der performer bedst.

6 sikre stjerner.


Gorms – Spicy Salumi pizza

Andendagens sidste koncert var rockgiganterne fra Muse, der med sikker hånd lukkede festen med et brag. Jeg har for vane altid at spise Gorms pizza på festivaler om natten, ganske enkelt fordi det bare er lækkert at slutte af på en pizza.

Gorms pizza har den velkendte sprøde bund, en god tomatsauce og en lækker spicy salami (salumi, kalder de den?) – det smager som det plejer. Godt. Det er ikke noget der får mig helt op at ringe, men mindre kan også gøre det – for det er vellavet.

4 stjerner.

Spicy Salumi pizza
Spicy Salumi pizza

Husk at følge med på @madsvin_com på Instagram – her vil der løbende under hele festivalen blive delt billeder og videoer fra festivalen, ligesom der vil blive lave minianmeldelser (som uddybes her på bloggen dagen efter).

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

Skriv en kommentar