Northside – Her skal du prøve mad fra!

Nu er det snart nu at Northside, efter to års ufrivillig pause, igen kan blænde op for den populære festival i Aarhus, og foruden at festivalen får sin debut på ”Eskelunden”, så er det i år ikke kun musikprogrammet der har fået omtale, men også madprogrammet, og det er ikke småting der er sket på dette område.

Alle festivalfavoritterne – nu på vegansk

Selvfølgelig kan du få mange af de velkendte festivalklassikere, som burgere, pizza, falafel og hotdogs, det nye er imidlertid at ALT er plantebaseret, og vi skal selvfølgelig kigge nærmere på både de plantebaserede klassikere, men også nogle af de spændende plantebaserede retter der ellers kan serveres, når fadøllene har gjort deres indtog og sulten melder sig.


Singh’s Indian Food

Hvis noget i den grad rimer på plantebaseret kost, så er det det indiske køkken, og dette er bl.a. repræsenteret af Singh’s Indian Food, mon ikke de præsterer en aldeles fremragende daal, vi glæder os til at smage og ikke mindst fortælle mere.


Falafel Du Marais

Ingen festival uden det børnene herhjemme omtaler som ”mors frikadeller”, nemlig falafel, og her skal vi selvfølgelig besøge intet mindre end en Northside institution indenfor genren, nemlig Falafel Du Marais, der igen har sat alt ind for at lave lækre retter med falafel som det centrale omdrejningspunkt.


Burger, burger og burger

Der er gode bud på burgere i år, og jeg har hørt godt om især Eden Jaxx & sides og Umami Burger, og skal da smage mindst en af dem, og det lyder også interessant det VeganDottir har taget med, og en burger om dagen holder alle tømmermænd på afstand. Satser så ubetinget på en god burger, inden Suspekt går på scenen natten mellem fredag og lørdag.


MIB – Vegge-stegs-sandwich

Lokale Martin Ib, der under ”kunstnernavnet” MIB er et kendt navn i Aarhus, byder på en kødfri flæskestegssandwich, eller rettere sagt en vegge-stegs-sandwich, og den ser jeg også meget frem til at sætte tænderne i.


MAMA: L’Estragon (og Vild Is)

Vi må heller ikke glemme dem med den søde tand, og personligt har jeg udset mig MAMA: L’Estragon, der byder på vafler der tiltaler både den salte og den søde tand og så kan jeg da heller ikke afvise at jeg kommer til at besøge Vild is truck’en.


Økologisk og bæredygtigt til ganen

Northside stod for verdenspremieren, da Tuborg introducerede sin økologiske pilsner ”RÅ”, og siden da har de været foregangspersoner ift. økologiske og bæredygtige drikkevarer, det bliver også tilfældet i år, og vi kommer helt sikkert til at smage og rapportere om dette også, så følg godt med her og på instagram.

Husk at følge med på @madsvin_com på Instagram – her vil der løbende under hele festivalen blive delt billeder og videoer fra festivalen, ligesom der vil blive lave minianmeldelser (som uddybes her på bloggen dagen efter).

Festival

Mød forfatteren

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag.

Facebook ikon Instagram ikon Pinterest ikon Youtube ikon

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *