Roskilde Festival Dag 2 – Tømmermændstorsdag

Igår var vi godt ramte ovenpå onsdagen, hvor et vildt dragqueenshow på Apollo sendte os
ud i Dream City til fest langt ud på natten. Da vi vågende havde vores telt semi-kapituleret
og faldet samme på os… Så vi havde virkelig brug for noget lækker mad.


Og vi blev ikke skuffet. Her er vores anbefalinger til dig:


Racy – Fried Chicken Sandwich

Vi startede ud med en Fried Chicken Sandwich fra Racy til 80kr. Den er helt simpel. Ikke så mange dikkedarer. Der er mayodressing, pickles, iceburg salat og en sprød saftig kylling med et BBQ krydderi.

Værdi for pengene? Den er virkelige lækker (og fik vi nævnt at den var økologisk?). Den her kunne vi sagtens spise igen!Hvis du er ikke er så sulten, så vil du nok tænke det er et generøst stykke kylling – og hvis du er et madøre, som jeg, så tænker du allerede på nr. 2 kyllingsandwich 🤤

5 svin herfra!


Tartar – Klassisk tartar

Den her spiller altså, og skribenten her, kunne godt ha’ spist en portion alene. For det er sgu guf!

Kødet er lækkert, det er økologisk, godt skåret, og rørt. God mængde kapers, som gør noget rigtigt godt for ens salt depot. Der er godt med knas – både ristet rugbrød og slat. 

6/6 🧡🧡🧡🧡🧡🧡

Er der værdi for pengene? Ja, det er en ok portion for 70kr. På stenbroen kan du hurtigt slippe det dobbelte for samme mængde.
Det sagt, så er det altså kun en snack, så du skal ikke regne med at blive mæt. Men du bli’r glad 😄


Gorms Pizza – Spicy Salami

Du slipper 99kr for en Spicy Salami. Brødet er tyndt og sprødt, salamien er lækker og stærk, og der er godt med ost og olie. En lækker pizza!

Men brødet var lidt for kuldet og oreganokrydderiet var ikke fordelt, men smidt som en klump på salamien…

4/6 🧡🧡🧡🧡

Værdi for pengene? Det er en lækker pizza, og på festival er den toppen, men den er lidt for brændt og lille til vi ville komme igen efter den derhjemme.


Gaza Grill – Durum med falafel

Vi var forbi Gaza grill og fik en durum med falafel. Det kan være du kender Gaza fra Nørrrebro, og vi havde glædet os til et gensyn… Durum med Corso falafel var hæderligt, der var frisk persille, tomater, men vi savnede hvidløg og chili – og så var brødet koldt.

Værdi for pengene? For 80 kr. kan den ikke nå standarderne på Nørrebrogade, og størrelsen var også mindre (måske krymper durummel, når det når til Roskilde?). Men for en festivalsdurum, så var den hæderlig, dog kun i snack-størrelse..

Festival

Mød forfatteren

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag.

Facebook ikon Instagram ikon Pinterest ikon Youtube ikon

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *