Tinderbox 2023 – Jeg glæder mig til at prøve..

Snart byder hjemmebanen, Odense, op til Tinderbox-tummerum igen, og vanen tro vil Madsvin være at finde på festivalen. Madprogrammet er på mange måder genkendeligt – en perlerække af tidligere favoritter er at finde der igen, ligesom nye ansigter også viser sig frem.

Her får du mine 5 bud på steder du bare må spise hos i løbet af dette års Tinderbox.


Fynboen – Rejer og andet godt

Pil.

Selv.

Rejer.

Ad.

Libitum.

Enough said.

Og så alligevel ikke. Fynboen ruller tungt i år: Førnævnte pil-selv-rejer, tarteletter ad libitum og fælleskabsmiddag om aftenen. Vælg selv – eller prøv det hele. Alt lyder fabelagtigt.

Billedet er til inspiration – stammer fra en anden festival.

Mr. Phanhouse – De bedste dumplings

Festivalens måske sikreste kort finder du hos Mr. Phan House. Dumplings og bao buns i den absolutte verdensklasse. Det er kinesisk street food når det er allerbedst, og priserne plejer at være i den gode ende for et festivalmåltid.

Dumplings
Foto: Madsvin

Olioli – Lækre poké bowls

En af sidste års helt store favoritter – på tværs af alle festivaler – var Oliolis poké bowls. Value-for-money baromeret blev ganske enkelt sprunget sidste år. Velsmagen er i top, mængden af fisk (eller hvad du nu vælger af topping) ditto. Det hele smager godt, du bliver mæt – og prisen er fantastisk.

Poké bowl
Foto: Madsvin

Gastro Toast – Snaskede toasts

I Groovebox området finder du Gastro Toast der, ikke overraskende, laver toasts. Programmet byder på tre forskellige af slagsen – jeg har set mig lun på en variant med stegt oksekød, cheddar, blødeløg og bearnaisemayo. Bliver forventeligt min sidevogn til en koncert med Hugorm eller Mind Of 99 (seriøst, hvordan kan man vælge blandt de to?!)


Gyros Heroes – Gyros i lange baner

En af mine favoritter fra Storms Pakhus i Odense er Gyros Heroes – derfor er glæden også ekstra stor, når de kommer til Tinderbox.

Det er Gyros i den gode ende af skalaen – kylling, gris eller halloumi – og så mulighedne for store fritter med lidt mayo til. Holder de niveau fra pakhuset, har du endnu et sikkert kort at gå efterke vejret gennem en æggemad eller fire.

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

Skriv en kommentar