Reklame og affiliate

Til annoncøren:

Madsvin er en madblog som læses af mere end 120.00 unikke danske læsere hver måned og som også har mere end 205.000 sidevisninger månedligt.

Jeg er som udgangspunkt åben over for spændende samarbejder, men det er af afgørende betydning, at vores samarbejde stemmer overens med mine egne og bloggens værdier. Det betyder ganske enkelt, at indholdet skal relatere sig til mad og vin.

Hovedsageligt tilbyder jeg sponsorerede indlæg, hvor dit produkt, projekt, ydelse eller lignende kommer i centrum. Et sponsoreret indlæg vil altid blive udarbejdet sammen med dig og den virksomhed du repræsenterer, således det bedst mulige indlæg bliver forfattet.

Eksempler på sponsorerede indlæg kan findes lige her.

Alle sponsorerede indlæg markeres tydeligt som værende så jf. gængs lovgivning på området – ingen undtagelser.

Priser, muligheder og anden information:

Kontakt mig på [email protected] eller gennem nedenstående kontaktformular:

Kontakt Madsvin


Til læseren:

Fra tid til anden vil der være sponsorerede indlæg på bloggen, og der vil også blive benyttet affiliate links.

Dette er for at kunne holde omkostningerne ved at drive madbloggen nede.

Jeg er meget selektiv, i forhold hvilke sponsorerede indlæg jeg skriver, da det kun har min interesse, hvis jeg mener, at det har din (læserens) interesse – jeg sørger desuden for tydeligt at markere, at et indlæg er sponsoreret.

Når jeg linker til et produkt du kan købe, kan du altid vide dig sikker på, at stedet er en butik jeg kan stå inde for. Forskellen er blot, at jeg får et mindre beløb, hvis du køber et produkt gennem mine links – alt sammen uden at det bliver dyrere for dig.

Skulle du mod forventning, få en dårlig oplevelse med et sted jeg har anbefalet, gør mig da venligst opmærksom på dette, så jeg kan revurdere samarbejdet med implicerede virksomhed.