Noget helt andet

Madsvin 2.0 er i luften

Madsvin 2.0 er i luften

I dag er en stor dag. Jeg kan med stor glæde og stolthed åbne dørene op til et nyt og moderne Madsvin-website, med alle de gode opskrifter og indlæg, som du kender. Hjemmesiden har faktisk været længe undervejs, men et sted midt-i-mellem manglende tid og store...
TEST: Hvad drikker man til caviar?

TEST: Hvad drikker man til caviar?

Caviar har alle dage været en luksus, der har været forbeholdt særlige lejligheder. Det synes jeg egentlig er ærgerligt, for selvom det unægteligt koster lidt ekstra, så er det en spise der klæder rigtigt mange retter. Det gyldne fiskeæg kan mere end...
Nytårsmenu 2016 – Den ultimative guide til årets menu

Nytårsmenu 2016 – Den ultimative guide til årets menu

Årets største fest nærmere sig med hastige skridt, og da julen nu er lagt på hylden for de fleste, vender det indre fødevarekompas mod dette års nytårsmenu. Nettet søges tyndt for at finde de rigtige inspirationskilder, og dér vil jeg gerne være behjælpelig. I dette...
BREAKING: Madsvin = Mads V. (er) in!

BREAKING: Madsvin = Mads V. (er) in!

Selvransagelse For knap et år siden startede jeg en madblog. Tiden gik, og det skulle vise sig, at I faktisk er nogle, som holder af at læse det jeg skriver. Men. Inderst inde har jeg ikke haft mit hjerte med 100 %. For jeg har altid vidst, hvad drømmen var for mig....