Top Banner

Dag to på Roskilde: Regnvejr kan ikke slå os ud…

Roskilde Festival kører i højeste gear lige nu og anden dagen blev igår afsluttet på bedste vis med MØ, Travis Scott og Spleen United på Orange Scene! Selv om vejret var mere efterår end højsommer var stemningen, som altid perfekt på Roskilde – intet kan ødelægge “The Orange Feeling”. På dag to har vi spist lidt forskelligt – her kommer vores anbefalinger og én fantastisk spiseoplevelse, som jeg tror bliver den bedste på festivallen!

(Chili) con carne fra Kristine Dall

Til højre for Orange Scene finder du Kristine Dal som både laver burgere, fritter og en ganske fin chili con carne – desvære var der ikke rigtig kick i den, og det manglede vi faktisk i det kolde vejr. Prisen for en solid skål med hvide ris masser af bønner i forskellige slags, creme fraiche og friskhakket persille er 75 kr. Du bliver med garanti mæt, men hvis du vil varme dig på chilien, så bliver du skuffet. 

Pris: 75 kr.

https://www.instagram.com/p/Bzf0UCnhp9q/


Autentisk Gyros fra Souvlaki Stories

I Foodcourt finder en Souvlaki Stories – læg mærke til køen, for den er lang og det kan ventetiden også være. Det gode er dog, at deres gyros er svinelækker – bogstavelig talt. Et lækker hjemmebagt fladbrød fyldt med økologisk gris, tzasiki, rødløg, tomater, persille og sprøde fritter. Muligvis var det min dagsform, men der manglede dog lidt salt. Prisen er 81 kr. som indtil videre er det dyreste vi har spenderet – men alle pengene værd. 

Pris: 81 kr.

https://www.instagram.com/p/Bzf-S8TB3Ey/

Festivallens første burger

Det er næsten imponerende, at det først er på anden dagen, at jeg smager en burger! Kristine Dal har en glimerende burger – faktisk holder den hele vejen. De vælger nemlig at “keep it simple”. Blød boller, lækkert røget bacon i gode mængder, perfekt stegt bøf og godt med cheddar – ikke noget fancy – bare simpelt og det holder. Godt gået…

Pris: 75 kr.

https://www.instagram.com/p/Bzf8RE_BTdB/

Ramen fra Tokyo Streetfood

En ting jeg nyder ved Roskilde Festival er, at der er stort set er alt slags mad! Du kan spise – sushi, boller i karry, pizza, gourmet hotdogs, smørrebrød, snegle og meget mere. Når jeg er afsted og ved, at den står på en del alkohol 4 dage i streg, så forsøger jeg, at spise lidt fornuftigt indimellem, ellers bliver det for hårdt. Et godt bud på fornuftig mad er Tokyo Streetfood, hvor du kan få Ramen til 50 kr. Der er godt med svinekød, friske grøntsager og nudler – desværre var den lidt kold, hvilket undrede os lidt – borset fra det et fint måltid!

Pris: 50 kr.

https://www.instagram.com/p/BzgNA-_BHrx/

Idag står den på et hårdt program – Jeg starter kl. 15.00 med endnu en whiskysmagning i min forklædning som Whiskytossen. Det er altid godt lige at starte med 4-5 whiskys så funktionspromillen er på plads. Herefter finder jeg noget lækkert mad, som bliver delt med jer imorgen! Jeg satser hårdt på, at slutte af med at se Robyn kl. 01.00 i nat – Stay tuned!

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

Skriv en kommentar