Top Banner

Nytårsmenu 2018 – Inspiration til din nytårsmenu [40+ opskrifter!]

I de private hjem er en af årets absolut største kulinariske indslag nytårsmenuen. Den 31. december er dagen hvor danskerne i sandhed går i køkkenet, og middagen skal ofte lige være en tand bedre, end andre gode middage. For at hjælpe dig til inspiration har jeg lavet dette indlæg, hvor du finder hele 40 opskrifter, som kan inspirere dig til at sammensætte din egen nytårsmenu i 2018, så årets sidste aften kan blive ekstra velsmagende.

For at hjælpe dig på vej har jeg også lave 3 sammensætninger af nytårsmenuer, som sikrer en god menu med forskellige smagsoplevelser.

Søger du inspiration til nytårschampagne 2018, kan du læse min omfattende test lige her.


Den nemme nytårsmenu

Til dig der gerne vil have en nem omgang i køkkenet med en relativt klassisk nytårsmenu. Der skal stadig arbejdes, men det meste kan laves på forhånd og skal blot opvarmes eller serveres direkte fra køl. Med andre ord: en menu der gør det nemt for dig at servere god nytårsmad.


Den imponerende nytårsmenu

Til dig som ønsker at imponere med nytårsmenuen i år. Igen kan en del laves på forhånd, men du skal bruge mere tid end ved den nemme nytårsmenu.


Den svære men lækre nytårsmenu

Denne menu er den klart sværeste, men det er bestemt ikke en uopnåelig menu, at servere. Du skal blot øve dig på det, du ikke har prøvet før, og så anbefaler jeg på det kraftigste, at følge opskrifterne til især forret og præ-dessert til punkt og prikke. Du får nok ikke tid til at se dronningens nytårstale – så må du selv vurdere om det er et plus, eller ej 🙂


Lav din egen nytårsmenu

Herunder forefindes en lang liste over opskrifter, som jeg mener er egnede til en nytårsmenu. Jeg vil anbefale at lave en 3-5 retters menu, hvor du har 1-3 forretter, én hovedret og én dessert (medmindre du bruger ostesuppen som præ-dessert, hvor du så skal have 2 desserter i alt).

Forretter

Hovedretter 

Tilbehør

Saucer og dressing

Desserter 


Jeg håber, at du finder en masse inspiration. Hvis du laver noget mad fra min blog, så håber jeg, at du vil tagge mig på Instagram under #Madsvin.

Rigtigt godt nytår!

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

2 Kommentarer

  1. Kære Mads, du er årsagen til, at jeg denne jul har lavet den bedste flæskesteg nogensinde. Din idé, med at skære sværene både på tværs og på langs, er genial. Tusinde tak. Godt nytår. De bedste hilsner fra Bodil Salicath.

Skriv en kommentar