Jelling Musikfestival – Det skal du sætte tænderne i!

Den danske festivalsæson blev skudt i gang i starten i maj, da SPOT Festival løb af stablen i Aarhus. Nu er turen så kommet til Jelling Musikfestival, hvor plakaten byder på George Ezra, Bikstok, The Minds Of 99 og mange flere. Mere vigtigt er dog, hvad du skal spise mellem koncerterne. Vi har gjort benarbejdet, så du slipper for at skulle bruge tid på det. Så tag med Madsvin på en tur gennem Jelling Musikfestivals madprogram, og bliv klogere på hvad der får dine tænder til at løbe i vand.


Den Roterende Gris

Sidste år gav vi Den Roterende Gris 5 ud af 6 glade grise, så det ligger lige til højrebenet at give genvalg her. Et saftigt svin med sprøde svær imellem to stykker godt brød, what’s not to like? Herfra er det i hvert fald garanteret, at vi igen slår vejen forbi, for sætte tænderne i den helstegte pattegris. Som noget helt nyt slår folkene bag Den Roterende Gris for første gang på Jelling Musikfestival dørene op for Ferdinand Steakhouse, hvor grillet ribeye med hjemmerørt bearnaise, får vores tænder til at løbe i vand.


Alabama Burger

Enhver festival med respekt for sig kan selvfølgelige byde på en gedigen burger. På Jelling Musikfestival hedder den burger joint Alabama Burger, som står klar med bløde boller fyldt med sprød kylling, pulled pork eller den klassiske med en saftig bøf. Og hvis du ud på de sene nattetimer bliver lækkersulten, så fortvivl ej, for Alabama Burger holder åbent helt indtil kl. 03.


Gourmet Hotdogs

Det er de flestes favorit, når man slår vejen forbi sit lokale foderbræt. Og du har selvfølgelig allerede gættet det, der er nemlig tale om den ristede hotdog. På Jelling Musikfestival bliver der dog skruet op for ambitionerne hos Gourmet Hotdogs, der tager den skridtet videre, når der bydes på mexicansk inspireret hotdogs med chili-cheddar frankfurter, spicy salsa og cheddar cheese sauce på toppen. Der er mæthedsgaranti, hvilket tæller højt på de danske festivaler.


Mormors Mad

Uden stegt flæsk duer festivalgæsten ikke! Ja okay, sådan lyder det gamle ordsprog måske ikke, men det kunne det. For hos Mormors Mad kan du fylde depoterne op med god gammeldaws mad som stegt flæsk med persillesovs. Sidste år levede Mormors Mad desværre ikke op til forventningerne, men vi lader tvivlen komme dem til gode denne gang. For hvis flæsket er sprødt, sovsen som et mormors kram og rødbederne syrlige, så er det kærlighed ved første blik. Fool me once shame on you fool me twice shame on me.

Vi giver Mormors mad en ekstra chance i år!

Smørebrættet

Er stængerne ved at være ømme efter flere dages festivalsræs? Ganen tør og hæs? Så frygt ej! For med Smørebrættet har Jelling Musikfestival sørget for, at du kan lade batterierne op med ægte dansk smørrebrød, som selvfølgelig flankeres af en lille skarp, som du kan styrke dig på. Efter sådan en omgang med højtbelagte stykker, burde der ikke være nogen undskyldning for ikke igen at kunne gå i krig med festivalen


Vi glæder os umanerligt meget til at gå på opdagelse i Jelling Musikfestivals madprogram, når festivalen slår dørene op på onsdag. Hvilke madboder glæder du dig til at prøve? Hvis du har et godt insidertip, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at dele det i kommentarsporet herunder.

Så nu er der vist ikke andet tilbage end ønske jer alle en rigtig god festival! Vi ses på Jelling Musikfestival!

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

Skriv en kommentar