I savner restauranterne – Og de savner jer!

Det er ingen hemmelighed, at jeg i disse tider savner at kunne gå på restaurant. For mig er et måltid på landets spisesteder et frirum, et sted hvor jeg kan slappe af og dyrke en passion og interesse. Et sted hvor jeg kan nyde selskabet af mine medspisere, og ikke mindst den glæde og stolthed som både tjenere, kokke, afryddere og alt midt-i-mellem, byder på i forbindelse med de arbejdsopgaver, der nu engang skal til, for at yde den oplevelse, der er et måltid serveret i deres rammer.

Jeg tror, at vi er mange der savner det frirum, der er en restaurantoplevelse. I det hele taget savner vi restauranterne.

Restauranterne savner også os

Ikke overraskende savner restauranterne også os – de elsker jo det, de laver. De elsker at give kulinariske oplevelser, yde en god service – og i det hele taget tage hånd om os, som deres gæster.

For at vise præcis hvor meget, vi er savnet, er en række restauranter fra København gået sammen, og har fået lavet en video, der indkapsler savnet.

Vores medarbejdere er vant til en alsidig og til tider hektisk hverdag, med masser af glade gæster i restauranterne og nogle fantastiske kollegaer. Disse tider er hårde for dem, og de savner virkelig at komme tilbage til deres gæster”. Siger direktør for Tholstrup gruppen René Kristensen

Situationen er hård

Der skal ikke herske tvivl om, at det er hårdt for restauranter at have lukket så længe, som de har haft de, for den normale drift. Både økonomisk, men også på det følelsesmæssige plan.

Den situation restaurationsbranchen står i nu, er uden fortilfælde. Hvis vi kigger to måneder tilbage, var der ingen, der havde set det isbjerg, vi står over for. Hele branchen er ramt her, og den eneste måde, vi kommer igennem denne svære tid, er ved at samarbejde og finde fælles løsninger på fælles problemer“, Siger René Kristensen.

Af samme årsag har man også set et væld af samarbejder på kryds og tværs mellem restauranter, hvorfor det også gik stærkt med at finde restauranter der ville stå bag budskabet.

Restaurationsbranchen træder ind i en helt ny virkelighed, der kræver tilpasning og omstillingsparathed – allerede nu, og når genåbningen finder sted. Derfor glæder jeg mig over at vi i fællesskab kan komme med et klart budskab: Restauranten savner sine gæster!” – Slutter René Kristensen.

Mød forfatteren

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag.

Facebook ikon Instagram ikon Pinterest ikon Youtube ikon

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *