Forført af Robyn – 3. dag på Roskilde…

Roskilde Festival er, og bliver den festival i Danmark, som er den absolut mest alsidige og den festival, som betyder mest for mig. Sjældent har jeg oplevet så god stemning, glade mennesker og eufemisme! The Orange Feeling lever i bedste velgående! Nok om mit forhold til Roskilde – I skal have de sidste tips til spisesteder inden vi lukker helt…


“Endnu en dristig…”

Selv om retter som “Fugu” står på listen tidligere, så skal man ikke udfordre skæbnen, og spise tatar på en festival, og så igen? Tatarcph leverer en omgang friskhakket kalveinderlår med kapers, løg, sennep toppen med ristet rugbrød og rucola, som er særdeles godkendt. Prisen er 65 kr. og mæthedsfaktoren er ret høj – its all meat you know! 

Pris: 65 kr:


“Hvor er min hummus?”

Lige ud for Foodcourt finder du en række forskellige spisesteder. Ét af dem er “Gaza Grill” som bl.a. tilbyder falafel roll med salat, kål, hummus og tahindressing – desværre mangler både hummus og tahindressing en kende. Det er lidt synd, da deres falafel er sprød og lækker. Det hjalp dog en del, at justere med chili – men alligevel manglede der lidt til de 59 kr. 

Pris: 59 kr.


“Den overraskende” – Vegansk Burger fra Mikuna

Lad det være sagt med det samme – jeg mener ikke, at kød er lige med kvalitet. Jeg har i udlandet fået helt enestående veganske retter og take-aways – heldigvis er vi i Danmark ved at være ret godt med. Mikuna er et eksempel. Du skal ganske vist finde 79 kr., men til gengæld får du en god stor burger med sojaproduceret kød, løgringe, aioli og chili-marmelade. Det ender med en ret lækker burger, som vi nød med god samvittighed. Du finder Mikuna ud for Foodcourt. 

Pris: 79 kr.


“Duck it!”

Det lyder næsten frækt ikke? Det er det faktisk også – “Duck It” laver en super lækker burger. Da jeg besøgte dem, var der så meget pres på, at de ikke havde tid til at smelte osten. Vi tilgiver dem, for de laver nemlig en helt enestående burger – godt nok til 90 kr. – men fair nok – konfiteret and koster også en del. 

Pris: 90 kr.

(5 svin med smeltet ost!)


“Hvis du ikke allerede var Hooked…”

Ja, så bliver du det efter en lobster roll fra “Hooked” Seafood. De laver en glimrende lobster roll, som du med vinegar frites og en alkoholfri lemonode kan købe for 145 kr. Et lille tip – drop menuen og køb en lobster roll – det er absolut her de gør det bedste! 

Pris: 145 kr.

Tilbage er der blot at sige – tak for en helt fantastisk festival – maden var lige så alsidig og mangfoldig, som gæsterne og festivalens ånd!

Vi ses næste år…

Festival

Mød forfatteren

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.