Top Banner

Det drak vi (også) på Roskilde Festival 2019

Inden så længe vil flere begynde at opleve the blues fordi Roskilde Festival snart lukker ned. The Orange Feeling må pakkes sammen og gemmes til næste år. Jeg må sige, at jeg kan have det lidt på samme måde – en sjov følelse at stå med efter nogle dage med fantastisk stemning og på trods af noget skiftede vejr nogle skønne dage….

Tuborg Orange

I år har Roskilde Festival sammen med Tuborg lavet en særlig øl, som naturligvis hedder “Tuborg Orange”. Det er en tørhumlet økologisk pilner med masser af frugtige noter. Jeg synes den er lækker og i sommervarmen et kæmpe hit. Den er lavet udelukkende til Orange Festival – det er sgu meget blæret…

https://www.instagram.com/p/BziIPjgho0M/


Økologisk Rosé

Vi behøver ikke altid være serveret i et glas af en tjener på en restaurant. Nogle gange fungerer et krus, en karton og masser af solskin glimrende. Min drinks oplevelse peakede faktisk, da jeg fandt en siddeplads foran Arena imens “Tear for Fears” spillede “Shout” imens jeg delte en karton rosé med min medfølger. Helt simpelt og perfekt stemning. Prisen er 75 kr., den holder 11 % alkohol, smager glimrende og du får den i alle Tuborg teltene. 

https://www.instagram.com/p/BzirNm_hozg/


“Cocktails On Tap”

Godt udvalg og lynhurtig ekspedition tilbyder “Cocktails On Tap”, som du finder flere steder på Roskilde Festival. De er muligvis ikke bygget op fra bunden, men de smager faktisk glimrende. Prisen er måske i overkanten – 75 kr., da du flere steder får 2 cl ekstra spiritus for 95 kr. Det gode er dog, at kvaliteten altid er samme og den er faktisk fornuftig. 

https://www.instagram.com/p/BzgCSpcBpUG/


Dansk Whisky

For 250 kr. kan du smage 4 whiskys af dansk kvalitet, altså 62,50 kr. stk – det er billigere end en cocktail 🙂 Bemærk dog, at det er sidste chance idag kl. 14.00. Her afholder jeg nemlig Whiskysmagning med whiskys fra Stauning og Nyborg Destilleri. Priserne på flaskerne ligger mellem 500-1700 kr. så det er dyre dråber, som serveres. Du finder smagningen og baren, hvor du også kan bestille dem uden at deltage i smagningen. 

https://www.instagram.com/p/Bzfs4bgH0qd/


Overraskende “Bar Arena”

Bar Arena ligger sjovt nok tæt på Arena – Yes you called it! De serverer klassiske cocktails som White Russian, Mojito og mere til – begge er ganske udmærket og lavet decent med frisk garnish. Prisen er 75 kr. eller 4 stk, for 270 kr – skål! 

Se i øvrigt hvordan du laver din egen mojito lige her.

https://www.instagram.com/p/Bzi2naOhlPc/

Jeg takker af for en helt enestående 3. dag hvor Underworld efterfulgt af Robyn peakede to the max – tak for jer, og tak for dig Roskilde!

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

Skriv en kommentar