Top Banner

Copenhell dag to – fra gedigent til katastrofalt

Der er altid en først gang: Pølsemix fra Master of porkets

Indtil i går havde jeg kun én gang i hele mit liv købt pølsemix, det var til en kollega der havde det store uheld at have sidste arbejdsdag en fisketorsdag.

I går havde jeg dog fastet siden morgenmaden og pølsemix taler til målgruppen for festivallen, jeg tænkte “to Hell with it” og begav mig i det. Lad mig sige det med samme: Det bliver næppe en hofret på matriklen derhjemme.

Når det så er sagt, er det måske den ultimative festivalspise: Master of Porkets serverer den i rigelige mængder, det er sprødt og salt og ikke mindst virkeligt let at spise på farten. Kvaliteten af pølserne var ganske fin, pommes fritterne var ikke just håndskårne, men sprøde og ketchuppen var krydret. Jeg diskuterede lidt med mig selv hvad formålet med de rå løg var, men det tilførte lidt syrlighed, så skidt pyt. En bieffekt af indtagelsen er en akut trang til en øl, men det passer nok segmentet meget godt. På trods af at jeg indtog måltidet alene, tog jeg mig selv i at udbryde “ah…”, da jeg var færdig. Vi kaster derfor 4 tunge metalsvin afsted til Master of porkets.

Pris: 75kr.


Så er der rulle

Gaza grill – habil rulle

Gaza grill havde til gengæld ikke udsolgt – faktisk fik jeg min mad på knapt et minut. Valget faldt på en kebabrulle. Udover kebab var der salat, rødkål, løg og tahin. Det er en velafprøvet kombination og da kødet var smagfuldt og grøntsagerne dejligt friske, var det helt som det skulle være. Samtidig var rullen ikke så snasket, som man oplever fra tid til anden. Det eneste kritikpunkt var, at rullen godt måtte have været lidt varmere. Gaza grill fortjener 4 glade madsvin for måltidet.

Pris: 75kr.


Katastrofen indtraf: 108 havde udsolgt

Jeg skulle spise aftensmad med en tidligere kollega, der lider af hvedeallergi. Jeg tænkte derfor at 108’s koreanske måltid var helt perfekt. Men men men… da vi nåede igennem til boden var der simpelthen udsolgt.

Med uforettet sag måtte vi derfor gå videre, og derfor må 108-anmeldelsen indtil videre lade sig vente – jeg håber på mere held i dag.

Mød forfatteren

Mads Vindfeld Andersen

Jeg er en passioneret mad- og vinentusiast der elsker at formidle de opskrifter, oplevelser og observationer, som jeg gør mig i min dagligdag

Skriv en kommentar