Hovedret, Svinekød

Svinekæber i cider med salvie-gremolata

Svinekæber i cider set fra oven

Noget af det bedste ved efteråret er gensynet med den skønne simremad. Jeg er helt pjattet med retter, der har passet sig selv i timevis, mens duften og velsmagen opbygges. I anledningen af et besøg fra mine forældre lavede jeg en ny ret, der ganske enkelt kan kaldes “svinekæber i cider”.

Læs mere…
Reklame, Udstyr

Ilve Nostalgie – Mere end et bare et komfur

REKLAME: Indlægget her er en reklame, og er lavet i samarbejde med Køl & Komfur. Jeg har, som altid, fået helt frie tøjler, og jeg står fuldt og fast inde for indlæggets indhold.

Der er få ting en madnørd, som undertegnede, drømmer mere om, end at kunne lave sit eget køkken helt fra bunden. Indretningen bliver, som man vil have den, og ja, bevares, det er da dejligt – men vi ved jo alle godt, at det hele blot er en undskyldning for det, som det i virkeligheden handler om: køkkengadgets og hvidevarer.

Læs mere…
Reklame

Sådan laver du dit eget ostebord

Indlægget her er en reklame lavet i samarbejde med Lidl, men jeg har, som altid, fået helt frie tøjler, og holdningerne der præsenteres er mine egne.

Jeg elsker ost. Faktisk så meget, at jeg jævnligt bliver drillet med det i private kredse, hvilket nok udspringer af den gang, jeg var på Falsled Kro, hvor jeg smagte 23 forskellige oste fra deres ostevogn (hey, de sagde selv at man bare skulle spørge, hvis man ville have flere gange..)

Læs mere…
Festival

Smukfest 2019: 3 Klassikere i regnvejr

Det ville være lyv at sige, at fredagen startede godt i Camp Madsvin! Aften før var, som i måske læste i går, præget af skybrud, hygge-rapserier, og hvad der i sidste ende blev en ”fuck det lort, vi hegner den!” attitude fra Madsvins udsendte.

Det var derfor også med tømmermænd af en anden verden, at jeg rejste mig fra soveposen kl. ca. 7.45 fredag morgen og gik ind for at klage mine nød til min kammerat Rasmus Vemmelund fra Volkerts Fylke, som boede i naboteltet… ”Har du Fernet,” lød spørgsmålet herfra. ”Min PC blev vist nappet i går,” fulgte jeg op… ”Jeg HAR Fernet,” svarede Rasmus.. Og Hey, din PC blev indleveret i baren i går!”

Således opmuntret fejrede vi sagen med en Fernet til hver ben og vores obligatoriske to morgenbajere, hvorefter vejen gik til festivalpladsen. Her vågnede jeres udsendte en lille smule mere med en omgang lasagne og rosé hos Volkerts Fylke, hvorefter turen gik videre helt ud i skoven.

Læs mere…
Festival

Smukfest 2019: 3 x skybrud og tyveri kan ikke stoppe et Madsvin

”Gav det vand i går,” blev vi spurgt? Og jo, det regnede på Smukfest i går… Bare en smule! Men Jared Leto var der også…

I det hele taget var dagen præget af udfordringer, som blandt andet indebar at undertegnes PC fik vandskade, derefter blev ”lånt” og senere indleveret som hittegods… Jow jow, I skal ikke sige, vi ikke kæmper for sagen, og derfor falder dagens indlæg også lidt sent og lidt forkortet. Vi beklager!

Læs mere…
Festival

Smukfest 2019: Masser af lækre hapsere!

Første dag på Smukfest er overstået, og her torsdag rejser solen sig med en energi, der matcher pladsens kollektive tømmermænd over Camp Madsvin…

Okay, okay, Camp er så meget sagt. Hvor mine indlogeringsforhold under sidste udsendelse for Madsvin involverede indløsning af en helvedes masse Hotels.com rabatpoint, et værelse på 14. sal af Bella Sky, Champagne og brunch på sengen, så lader mine nuværende indkvarteringsforhold i fodenden af min lokale vinimportørs telt på Smukfests campingområde måske lidt at ønske… Men det er ikke det, vi skal snakke om i dag. Smukfest handler ikke om søvn, det handler om samvær med gode venner, fest, sjov, ballade og mest af alt mad- og drikke-oplevelser.

Læs mere…
Festival

Smukfest 2019: Det glæder vi os til at spise og drikke

Maden til Smukfest 2019

Hvad skal man spise og drikke på Smukfest 2019? Helt ærligt, det er nok et af de sværere spørgsmål i moderne dansk festivalhistorie. Når Smukfest om en lille uges tid slår dørene op til sit 40 års jubilæum i den smukke Bøgeskov ved Skanderborg, sker det nemlig med usandsynligt høje forventninger til udvalget af mad og drikke.

Læs mere…